ZONITH viser IoT produkter til medarbejdersikring, tryghedsalarm og alene-arbejdsbeskyttelse på Danish Security Fair 2023

På Danish Security Fair 2023, stand D-3004, præsenterer ZONITH sine innovative Internet of Things (IoT) produkter til medarbejdersikring, tryghedsalarm og alene-arbejdsbeskyttelse.

Vores produkter er designet til at sikre, at medarbejdere i forskellige arbejdsmiljøer og både inde og ude, føler sig trygge og beskyttede. Vi forstår vigtigheden af at skabe et sikkert arbejdsmiljø, hvor medarbejdere kan udføre deres opgaver effektivt uden at bekymre sig om deres personlige sikkerhed.

For medarbejdere, der arbejder alene i risikofyldte områder, har vi udviklet en innovativ alene-arbejdsbeskyttelsesløsning. Hvis der opstår en nødsituation, udløses en automatisk alarm, og hjælp tilkaldes øjeblikkeligt. Dette sikrer, at medarbejderen aldrig er helt alene og altid har hurtig adgang til nødvendig bistand.

Vores tryghedsalarmsystemer er perfekte til forskellige sektorer, herunder sundhedsvæsenet, sikkerhedsbranchen og industrien. Disse bærbare enheder er lette at bruge og helt diskrete. Med et enkelt tryk på en knap kan medarbejdere sende en nødalarm og informere de relevante parter om deres placering og situation.

Vores IoT-løsninger er også forbundet til vores innovative platform, der giver realtidsovervågning og analyse af sikkerhedsdata. Dette giver virksomheder mulighed for at identificere risici og træffe proaktive foranstaltninger for at forbedre arbejdsmiljøet og øge sikkerheden for deres medarbejdere.

Vi inviterer dig til at besøge vores stand på Danish Security Fair 2023 den for at se vores spændende produkter i aktion. Vores ekspertteam vil være til stede for at besvare spørgsmål og demonstrere, hvordan vores IoT-sikkerhedsløsninger kan gøre en forskel i din virksomhed.

ZONITH er dedikeret til at skabe sikre arbejdsmiljøer og beskytte medarbejderne. Vi ser frem til at byde velkommen på messen og dele vores vision om et trygt og sikkert arbejdsmiljø for alle.

Danish Security Fair 2023 afholdes i Messe C i Fredericia, 30.-31 August 2023, www.danishsecurityfair.dk