Alarmknapper til sikring i enhver situation

Med diskrete tryk så situationen ikke eskalerer

  • Diskrete alarmknapper
  • Trådløs med positionering
  • Genopladelige batterier med meget lang batteritid
  • Alarmtilkald og assistancekald

ID Kortholder med diskret alarmknap

Diskret overfaldsalarm alarm og angive position

Download vores datablad for at se alle tekniske specifikationer

ID kortholder 2

ID-Kortholder med diskret alarmknap

Download vores datablad for at se alle tekniske specifikationer

Almindelig kortholder men indbygget sikkerhed

ID-kortholder fungerer som en almindelig kortholder, hvor man kan indsætte standard ID-kort eller adgangskontrolkort. ID-kortholderen har dog også en diskret alarmknap på bagsiden. Med alarmknappen kan man diskret udløse en alarm eller et assistance kald og samtidigt sende sin position.

ZONITHs ID-kortholder bringer personalesikkerhed op på et højere niveau, da alarmer kan udløses diskret, hvor som helst, uden brug af andre enheder end kortholderen.

ID-kortholderen bliver positioneret indendørs med ZONITH Gateways. Læs mere om ZONITH Gateway her.

ID-Kortholderen kan også anvendes som fysisk knap til ZONITH Smartphones app. Hvis man er udendørs og rejser en alarm vil telefonens GPS position blive sendt. Læs mere om ZONITH smartphone app her.

ZONITH ID Kortholder bagside med panikknap

Overfaldsalarmen (alarmknappen)

Alarmknappen er diskret placeret på bagsiden af ID-kortholderen og skjult for alle andre end brugeren. Når der trykkes på knappen, er der ingen, som vil bemærke det.

Knappen har to funktioner. Et langt tryk på knappen udløses en alarm (nødkald), mens et dobbelttryk kan bruges til at kalde på assistance.

ID-Kortholderen har genopladeligt batteri som oplades med en almindelig mobiltelefonoplader. Der går typisk 1-2 måneder mellem hver opladning.

A1 diskret vandtæt alarmknap

 

Download vores datablad for at se alle tekniske specifikationer

ZONITH A1 diskret vandtæt alarmknap
ZONITH A1 Alarmknap vist med dimensioner

A1 alarmknap

A1 alarmknappen er diskret hvid og har en så lille størrelse at den kan bæres i halsrem eller bælteclips. A1 er vandtæt og derfor egnet til opgaver udenfor eller i våde omgivelser. Enheden er genopladelig og selvfølgelig så diskret at den ikke tiltrækker uønsket opmærksomhed.

Panikknappen har ligesom ZONITHs andre alarmknapper to funktioner. Et langt tryk på knappen udløses en alarm (nødkald), mens et dobbelttryk kan bruges til at kalde på assistance.

A1 Alarmknappen har genopladeligt batteri som oplades med en almindelig mobiltelefonoplader. Der går typisk 1-2 måneder mellem hver opladning.

Alarmknappen bliver positioneret indendørs med ZONITH Gateways. Læs mere om ZONITH Gateway her.

Alarmknappen kan også anvendes som fysisk knap til ZONITH Smartphones app. Hvis man er udendørs og rejser en alarm vil telefonens GPS position blive sendt. Læs mere om ZONITH smartphone app her.

Trådløs alarmknap til fast montering

Download vores datablad for at se alle tekniske specifikationer

ZONITH trådløs fast monterbar alarmknap
Person pressing the wireless fixed mounted ZONITH alarm button.

Trådløs alarmknap til fast montering

Trådløse alarmknapper beregnet til montering i mødelokaler, intervievrum, receptionsområder butikker m.v.

I hvert lokale kan man placere en eller flere trådløse alarmknapper. De trådløse alarmknapper kommunikerer med ZONITH Gateways som overvåger og opsamler alarmer fra alarmknapperne.

Alarmknapperne kan let installeres med 2 skruer, dobbeltklæbende tape eller velcro. De monteres typisk under borde, på væggen elller også ligger de blot på et bord.

Alarmknapperne kører på standard batterier og har en imponerende batterilevetid på 2-3 år. Der sendes besked når batteriet er ved at være opbrugt.

Hvis der trykkes på en panikknap, vil en alarm straks blive aktiveret, og kolleger eller vagter vil blive informeret om, præcist i hvilket lokale alarmen er blevet udløst.

Alarmknappen har ligesom ZONITHs andre knapper to funktioner. Et langt tryk på knappen udløses en alarm (nødkald), mens et dobbelttryk kan bruges til at kalde på assistance.

Læs mere om ZONITH Gateway her.

Interested? Contact our security specialists

Get in touch with the safety expert Henrik Krag

Henrik Krag

Get in touch with the safety expert Kristian Stiesmark

Kristian Stiesmark


    ”Lige meget hvor du befinder dig eller arbejder, så vil ZONITH´s Personalesikringsløsning værne om dig.”