ZONITH Gateway

ZONITH Gateway er rygraden i ZONITHs tryghedsalarmløsning og indendørs-positionering.

  • Kan forbindes til netværket via LAN-kabel eller WiFi
  • Option for 4G/LTE forbindelse via mobilnet
  • PoE eller USB-strømforsyning
  • Trådløs alarm-monitorering af panikknapper og ID-Kortholder

  • Indendørspositionering
  • Nem montering på vægge/lofter

Download vores datablad for at se alle tekniske specifikationer

Alarm monitorering

ZONITH Gateway positionerer og overvåger alarmer fra forskellige ZONITH-enheder, såsom overfaldstryk på ID-kortholderen med alarmknap på bagsiden, det kompakte paniktryk, det fastmonterede tryk eller Input-Modulet.

Hver ZONITH Gateway tilsluttes bygningens netværk enten via LAN-kabler eller trådløst via WiFi. Der findes også en version af ZONITH Gateway, der blot kræver et SIM-kort og som kobler sig direkte på mobilnetværket.

ZONITH Gateway overvåger alarmer og sender dem videre til ZONITHs server. Serveren kan enten være en lokal Windows-server eller en server i “skyen.”

Serveren håndterer automatisk alle alarmer og sikrer, at kollegaer, sikkerhedsfolk eller en kontrolcentral modtager alarmerne. Alarmerne inkluderer en beskrivelse af hændelsen, hvem der har rejst alarmen, og hvor personen befinder sig. Dette sikrer hurtig og effektiv assistance.

ZONITH Gateways monteres enkelt i lofter eller på vægge ved hjælp af det medfølgende monteringsbeslag

ZONITH Gateway image viewed from different angles.

Indendørs positionering

ZONITH Gateway har ikke kun evnen til at overvåge alarmer, men kan også bruges til indendørs positionering. Positioneringen kan vises på områdeniveau eller endda ned til rumniveau. I tilfælde af en alarm vil kollegaer øjeblikkeligt modtage præcise oplysninger om den nøjagtige position og kan hurtigt komme til undsætning.

Ved hjælp af en internetbrowser som f.eks. Microsoft Edge er det muligt at se, hvor folk befinder sig i realtid. Hvis en alarm udløses, vil skærmbilledet øjeblikkeligt vise, hvor alarmen er udløst, og dermed kan assistance hurtigt være på stedet.

ZONITH Gateway kan også placeres f.eks. ved ved ind- og udgangen af en bygning og bruges til at registrere hvem eller hvad som passerer. Det betyder, at systemet kan overvåge alt fra demente borgere til laptops, når blot de er forsynes med en ZONITH Bluetooth enhed.

ZONITH RTLS Display for indendørs positionering.

Tracking

ZONITH Gateways bruges også til indendørs sporing af små trådløse iBeacon-enheder. iBeacons er batteridrevne og kan enten sys ind i tøj, fastgøres til værdifuldt udstyr, monteres på apparater eller blot bæres af personer.

Tracking kan anvendes til at monitorere, om f.eks. personer med demens forlader specifikke områder, om et storskærms-tv fjernes fra mødelokalet eller blot for at indikere, om en bygning er tom, eller om der stadig er personer inde i bygningerne, f.eks. i forbindelse med en brandevakuering.

Montering af ZONITH Gateway

ZONITH Gateway mounted on wall.

Indendørs på væggen

Indendørs på loftet

Udendørs i speciel, vandtæt kasse

Interesseret? Kontakt vores Sikkerhedseksperter

Get in touch with the safety expert Kristian Stiesmark

Kristian Stiesmark


    ”Lige meget hvor du befinder dig eller arbejder, så vil ZONITH´s Personalesikringsløsning værne om dig.”